Anwar egen Yahudi?????


Tak sampai dua minggu disenaraikan sebagai antara 500 tokoh muslim paling berpengaruh dunia oleh The Royal Islamic Strategic Studies Center, semalam Anwar telah tersenarai pula di kedudukan ke- 32 pemikir dunia tahun 2009 oleh Majalah Foreign Policy.

Maka perkara ini telah menjadi modal untuk penyokong-penyokong Anwar mengalihkan isu berkenaan kegagalan bekas timbalan menteri itu menggugurkan tuduhan liwat terhadap beliau semalam dan mereka persoalkan pula di mana kedudukan negarawan-negarawan negara seperti Tun Dr Mahathir dalam senarai pemikir dunia itu.

Sebenarnya perkara ini juga menimbulkan pertanyaan kepada Kumbang. Kerana kita semua tahu dan satu dunia tahu yang Tun jika dibandingkan dengan Anwar terlalu jauh bezanya pemikiran mereka. Bandingkan sahaja blog Tun dan Anwar sendiri anda boleh nilai sendiri siapakah yang layak untuk menjadi pemikir terbaik dan siapa yang lebih banyak merapu serta mencipta pembohongan.

Beza Anwar dan Tun cuma satu untuk layak tersenarai sebagai antara 100 pemikir terbaik dunia 2009 dalam Majalah Foreign Policy iaitu Tun tidak berkawan dengan yahudi dan Anwar berkawan yahudi. Hanya itu.

Kumbang buktikan. Moisés Naím iaitu Ketua Pengarang majalah Foreign Policy itu adalah kawan rapat Anwar dan juga seorang yahudi berpengaruh di Amerika Latin. Moises juga pernah menjemput Anwar ke dalam forum yang dipengerusikan beliau iaitu God is back: Politics and Religion in the XXIst Century pada Oktober 2006 anjuran Kumpulan G50 yang mana Moises bertindak sebagai ketua atau pengerusi Kumpulan G50. Moises juga banyak menulis mengenai Anwar di Foreign Policy dan seakan-akan bertindak sebagai tukang publisiti Anwar di luar negara. Beliau juga adalah Kolumnis di laman web CFR.

Itu jika kita lihat pada Ketua Pengarangnya, jika kita lihat pada majalah Foreign Policy itu sendiri diterbitkan oleh The Slate Group iaitu satu bahagian daripada syarikat induk Washingtonpost. Newsweek Interactive yang mana terlibat dalam penerbitan 2 majalah berpengaruh The Washington Post dan Newsweek. 2 Majalah ini juga pernah mempromosikan Anwar di dalam laman mereka.

Apa yang menariknya syarikat Washingtonpost.Newsweek Interactive ini adalah dimiliki oleh Donald Graham iaitu konglomerat yahudi terkenal di Amerika dan rakan baik Paul Wolfowitz yang juga seorang rakan yahudi Anwar. Tambah mengejutkan lagi 2 orang ini adalah ahli mesyuarat Bilderberg (ada kaitan Illuminati dan Freemason) yang terkenal di kalangan pengkaji konspirasi sebagai tukang catur segala krisis yang berlaku di dunia.

Fakta menarik tentang Donald Graham ini ialah beliau juga sebenarnya bertindak dan tergolong di dalam kumpulan yahudi yang mengawal media di dunia dan modus operandi beliau ini jelas sekali mempromosi yahudi dan mereka yang pro yahudi di makalah-makalah terbitan mereka. Sebagai bukti adalah senarai pemikir dunia tahun 2009 yang diterbitkan Majalah Foreign Policy ini sendiri, suku yang tersenarai adalah mereka yang berbangsa yahudi dan artikel majalah Foreign Policy ini juga kerap kali mempromosi bangsa yahudi.

Jadi terang lagi bersuluh kenapa nama Tun Dr Mahathir dan negarawan-negarawan lain tidak tersenarai di dalam senarai pemikir terbitan majalah Foreign Policy itu walaupun mereka sebenarnya lebih layak iaitu kerana mereka tidak mempunyai hubungan rapat dan baik dengan yahudi.

Kepada Naib Ketua AMK yang menggesa untuk jangan dikaitkan lagi Anwar dengan Amerika dan Yahudi. Anda pergi cakap sendiri kepada ketua anda itu. Bukan kami yang memandai-mandai, Anwar sendiri yang mahu dikaitkan dengan Amerika dan Yahudi. Kami di sini hanya melaporkan kebenaran.

sumber : House PK http://parpukari.blogspot.com/

2 comments:

  1. fuyoo tokoh muslim yang ke 32 terbaik dunia. walauweh..si peliwat pengamal seks songsang itu tokoh agung muslims..kakakakakaak kikikiki heheheheehehe..gelak besar aku..lawan jangan tak lawan brader anuwau bin berahi aka BABI...tokoh muslims kahk ah kah kah kah....ah amek nkau

    ReplyDelete

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP